Trouwjurk TO-1621T Agnes Fashion Group | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken

Win een trouwjurk!

Agnes Fashion Group
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk TO-1621T Agnes Fashion Group

Trouwjurk TO-1621T Agnes Fashion Group

Trouwjurk TO-1621T Agnes Fashion Group

Laat een blijvende indruk achter op je trouwdag met de adembenemende bruidsjurk TO-1621T van Agnes Fashion Group. Deze glamoureuze jurk straalt luxe en verfijning uit, perfect voor de bruid die op zoek is naar een unieke en onvergetelijke look.

Kenmerken:

Fijne Kant: Het lijfje van de jurk is versierd met delicate kant, wat een romantische en verfijnde uitstraling geeft. De intricate details benadrukken je vrouwelijke vormen en zorgen voor een elegante look.
Diepe V-hals: De diep uitgesneden V-halslijn voegt een vleugje sensualiteit toe, terwijl het subtiele kant zorgt voor een verfijnde uitstraling.
Luchtige Mouwen: De luchtige, cape-achtige mouwen geven de jurk een dramatisch effect en voegen een vleugje glamour toe. Perfect voor bruiden die een statement willen maken.
Hoog Split: De rok heeft een stijlvol hoog split, wat een moderne twist geeft aan de klassieke bruidslook en zorgt voor gemakkelijke beweging.
Knopenrij: De elegante knopenrij aan de voorkant van de rok voegt een extra vleugje verfijning toe en benadrukt het vakmanschap van de jurk.

Waarom Kiezen voor Agnes Fashion Group?

Agnes Fashion Group staat bekend om hun oog voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen. Elke jurk wordt met de hand vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap. De TO-1621T is geen uitzondering en biedt elke bruid de perfecte mix van stijl, comfort en elegantie.

Stijl Tip: Combineer deze jurk met opvallende oorbellen en een elegante, losse krullenkapsel om de dramatische mouwen en de diepe V-hals te accentueren. Een paar glamoureuze hakken maakt de look helemaal af.

Bestellen: Ben je klaar om je droomjurk te passen? Bezoek onze website of maak een afspraak bij een van onze exclusieve verkooppunten. Laat je adviseren door onze ervaren stylisten en vind de perfecte jurk voor jouw grote dag.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.