Trouwjurk KA-20058 Agnes Fashion Group | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken

Win een trouwjurk!
Vul het formulier in >

COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk KA-20058 Agnes Fashion Group

Trouwjurk KA-20058 Agnes Fashion Group

Betaalbare Trouwjurk van Agnes Fashion Group – Model KA-20058

Maak kennis met de verfijnde en elegante trouwjurk van Agnes Fashion Group, model KA-20058. Deze adembenemende jurk combineert romantiek met een moderne twist, perfect voor de bruid die wil stralen op haar grote dag zonder de bank te breken. Het lijfje van de jurk is voorzien van prachtige, gedetailleerde kanten applicaties en een V-hals die een subtiele, maar verleidelijke uitstraling geeft. De delicate bandjes en open rug zorgen voor een luchtige, vrouwelijke look.

De volumineuze tule rok valt soepel en creëert een dromerige, sprookjesachtige uitstraling. Ideaal voor bruiden die houden van een lichte, vloeiende jurk waarin ze gemakkelijk kunnen bewegen, maar toch een koninklijk gevoel willen behouden. Het romantische design en de hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat deze trouwjurk een prachtige keuze is voor elke bruid.

Waarom kiezen voor model KA-20058 van Agnes Fashion Group?

Luxe uitstraling voor een betaalbare prijs: Deze trouwjurk biedt de perfecte combinatie van stijl en kwaliteit, zonder het budget te overschrijden.
Romantisch en modern design: Het kantwerk en de tule rok geven de jurk een tijdloze, elegante look met een moderne touch.
Comfortabel en lichtgewicht: Perfect voor bruiden die willen stralen en zich tegelijkertijd vrij willen voelen op hun trouwdag.
Veelzijdig: Geschikt voor verschillende soorten bruiloften, van een chique locatie tot een romantische ceremonie in de buitenlucht.

Verkrijgbaar bij de Bruidsmode Outlet Store in Eindhoven, biedt deze betaalbare trouwjurk van Agnes Fashion Group een perfecte mix van romantiek en elegantie voor de moderne bruid.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.