Trouwjurk KA-20006T Agnes Fashion Group | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken

Win een trouwjurk!
Vul het formulier in >

COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk KA-20006T Agnes Fashion Group

Trouwjurk KA-20006T Agnes Fashion Group

Betaalbare Trouwjurk met Lange Mouwen - Agnes Fashion Group Model KA-20006T

Voor bruiden die op zoek zijn naar een stijlvolle en betaalbare trouwjurk met een romantische uitstraling, is de KA-20006T van Agnes Fashion Group de perfecte keuze. Deze trouwjurk met lange mouwen combineert elegantie en comfort, ideaal voor de moderne bruid die haar bruiloft extra speciaal wil maken.

De KA-20006T trouwjurk is voorzien van prachtige kanten details en heeft een tijdloze, klassieke uitstraling. De lange mouwen van kant geven de jurk een verfijnde en elegante look, terwijl de V-hals een subtiel vrouwelijk accent toevoegt. De zwierige rok van luchtig tule maakt de jurk perfect voor bruiden die houden van een romantische en zachte uitstraling.

Kenmerken van de Agnes Fashion Group KA-20006T

Lange kanten mouwen: Voor een elegante en verfijnde look, perfect voor bruiden die hun armen bedekt willen houden zonder concessies te doen aan stijl.
Flatterende pasvorm: De jurk heeft een A-lijn silhouet dat perfect aansluit bij verschillende lichaamstypes en zorgt voor een comfortabele pasvorm gedurende de hele dag.
Romantische details: Het delicate kant en de zwierige tule rok geven deze trouwjurk een tijdloze romantiek, waardoor je op jouw trouwdag kunt stralen.
Betaalbaar en van hoge kwaliteit: De Agnes Fashion Group staat bekend om het leveren van hoogwaardige bruidsjurken tegen scherpe prijzen, zodat je kunt schitteren zonder je budget te overschrijden.

Deze trouwjurk is de perfecte keuze voor bruiden die een elegante jurk met lange mouwen willen voor hun grote dag. Of je nu een herfst-, winter- of voorjaarsbruiloft hebt, deze jurk past bij elke seizoen en gelegenheid.

Ben je geïnteresseerd in deze prachtige trouwjurk van de Agnes Fashion Group? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om een pasafspraak te maken. Laat jouw trouwdag onvergetelijk worden met de elegante en betaalbare KA-20006T trouwjurk.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.