Trouwjurk 314674 Susanna Rivieri | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken

Win een trouwjurk!
Vul het formulier in >

COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 314674 Susanna Rivieri

Trouwjurk 314674 Susanna Rivieri

Goedkope Trouwjurk van Susanna Rivieri - Model 314674

Bent u op zoek naar de perfecte trouwjurk die elegantie en betaalbaarheid combineert? Ontdek de prachtige trouwjurk van Susanna Rivieri, model 314674. Deze schitterende jurk biedt niet alleen een tijdloze stijl, maar ook een verfijnde afwerking die elke bruid zich speciaal laat voelen op haar grote dag.

Elegantie en Stijl

De Susanna Rivieri 314674 trouwjurk straalt een unieke combinatie van klassieke en moderne elementen uit. Met zijn vloeiende lijnen, delicaat kant en verfijnde details, accentueert deze jurk de natuurlijke schoonheid van de bruid. De jurk heeft een prachtige V-hals en verfijnde kanten kapmouwtjes, wat zorgt voor een romantische en elegante uitstraling.

Comfort en Pasvorm

Deze trouwjurk is ontworpen met het comfort van de bruid in gedachten. De zachte stoffen en de perfecte pasvorm zorgen ervoor dat u zich de hele dag comfortabel en zelfverzekerd voelt. De jurk sluit nauw aan op het lichaam, waardoor uw silhouet op een flatterende manier wordt benadrukt.

Betaalbare Luxe

Hoewel deze trouwjurk luxe uitstraalt, is hij verrassend betaalbaar. Susanna Rivieri heeft bij het ontwerpen van dit model aandacht besteed aan het gebruik van hoogwaardige materialen zonder de prijs op te drijven. Hierdoor kunt u genieten van een exclusieve uitstraling zonder uw budget te overschrijden.

Details van de Jurk

Ontwerper: Susanna Rivieri
Modelnummer: 314674
Materiaal: Hoogwaardige kant en zachte stoffen
Kleur: Traditioneel ivoor
Stijl: Tijdloos en elegant
Maten: Beschikbaar in diverse maten

Waarom Kiezen voor Susanna Rivieri?

Susanna Rivieri staat bekend om haar oog voor detail en het creëren van jurken die perfect passen bij de unieke stijl en persoonlijkheid van elke bruid. Met model 314674 krijgt u een trouwjurk die niet alleen mooi is, maar ook comfortabel en betaalbaar.

Plan Uw Afspraak

Bent u klaar om de trouwjurk van uw dromen te passen? Bezoek onze winkel en ervaar de magie van Susanna Rivieri's ontwerpen. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons u helpen de perfecte jurk te vinden voor uw speciale dag.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.