Trouwjurk 314651 Susanna Rivieri | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken

Win een trouwjurk!
Vul het formulier in >

COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 314651 Susanna Rivieri

Trouwjurk 314651 Susanna Rivieri

Goedkope Trouwjurk van Susanna Rivieri - Model 314651

Bent u op zoek naar een prachtige trouwjurk die elegantie en betaalbaarheid combineert? Ontdek de betoverende trouwjurk van Susanna Rivieri, model 314651. Deze schitterende jurk biedt een verfijnde en romantische uitstraling, perfect voor de moderne bruid die op zoek is naar iets bijzonders op haar speciale dag.

Tijdloze Elegantie

De Susanna Rivieri 314651 trouwjurk straalt een tijdloze elegantie uit met zijn delicate kanten lijfje en slanke, vloeiende rok. Het lijfje, versierd met verfijnd kant en een diepe V-hals, zorgt voor een subtiele, maar opvallende look. De kapmouwtjes voegen een romantisch element toe, waardoor deze jurk ideaal is voor een klassieke en stijlvolle bruiloft.

Comfort en Pasvorm

Deze trouwjurk is ontworpen om de hele dag door comfort te bieden. De zachte, luxe materialen en de perfecte pasvorm zorgen ervoor dat u zich comfortabel en zelfverzekerd voelt tijdens uw grote dag. De jurk accentueert uw figuur op een flatterende manier, waardoor u straalt als nooit tevoren.

Betaalbare Luxe

Ondanks de luxe uitstraling en hoogwaardige materialen is de Susanna Rivieri 314651 trouwjurk verrassend betaalbaar. Susanna Rivieri heeft bij het ontwerpen van dit model aandacht besteed aan het bieden van hoogwaardige kwaliteit zonder de prijs op te drijven. Zo kunt u genieten van een exclusieve uitstraling binnen uw budget.

Jurkdetails

Ontwerper: Susanna Rivieri
Modelnummer: 314651
Materiaal: Hoogwaardig kant en zachte stoffen
Kleur: Traditioneel ivoor
Stijl: Klassiek en elegant
Maten: Beschikbaar in diverse maten

Waarom Kiezen voor Susanna Rivieri?

Susanna Rivieri staat bekend om haar oog voor detail en het creëren van jurken die perfect passen bij de unieke stijl en persoonlijkheid van elke bruid. Met model 314651 krijgt u een trouwjurk die niet alleen mooi is, maar ook comfortabel en betaalbaar.

Plan Uw Afspraak

Bent u klaar om de trouwjurk van uw dromen te passen? Bezoek onze winkel en ervaar de magie van Susanna Rivieri's ontwerpen. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons u helpen de perfecte jurk te vinden voor uw speciale dag.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.