Trouwjurk Poppy Bianco Evento | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken

Win een trouwjurk!
Vul het formulier in >

COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Poppy Bianco Evento

Trouwjurk Poppy Bianco Evento

Bianco Evento Trouwjurk - Model Poppy

Ben je op zoek naar een trouwjurk die romantiek en vintage charme combineert? De Bianco Evento trouwjurk, model Poppy, biedt de perfecte mix van klassieke elegantie en moderne verfijning voor de bruid die haar speciale dag wil vieren met een unieke uitstraling.

Kenmerken van de Bianco Evento Poppy Trouwjurk:

Betoverende Kanten Off-Shoulder Halslijn: De Poppy trouwjurk is voorzien van een prachtige off-shoulder halslijn die de schouders gracieus accentueert. De delicate kanten details voegen een vleugje romantiek en verfijning toe, perfect voor de bruid die houdt van een klassieke uitstraling.

Transparante Kanten Mouwen: De doorschijnende, driekwart kanten mouwen geven de jurk een vintage touch, terwijl ze tegelijkertijd een moderne en elegante look creëren. Deze mouwen zorgen voor een subtiele bedekking en voegen een extra dimensie toe aan de algehele stijl.

Luchtige Tulerok: De vloeiende rok van tule biedt een luchtige en sprookjesachtige uitstraling. De lichte stof beweegt prachtig met elke stap en geeft de jurk een dromerige sfeer, ideaal voor een romantische ceremonie.

Gedetailleerde Kanten Lijfje: Het lijfje van de Poppy jurk is rijkelijk versierd met kant en borduursels, wat een luxueuze en verfijnde uitstraling geeft. Dit gedetailleerde ontwerp accentueert de taille en creëert een prachtig silhouet.

Hoogwaardige Stoffen: Gemaakt van eersteklas stoffen, biedt de Poppy trouwjurk niet alleen een verfijnde uitstraling, maar ook comfort voor de hele dag. De lichte en ademende materialen zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt, terwijl je er schitterend uitziet.

De Bianco Evento Poppy trouwjurk is de ideale keuze voor bruiden die dromen van een huwelijk met een vleugje romantiek en vintage flair. Deze jurk is perfect voor zowel traditionele als eigentijdse bruiloften en zal je zeker laten stralen op je grote dag.

Maak een afspraak in onze bruidsboetiek en ontdek de betoverende charme van de Bianco Evento Poppy trouwjurk. Laat je inspireren en vind de jurk van je dromen!

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.