Trouwjurk 1030 Demetrios | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Demetrios
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 1030 Demetrios

Trouwjurk 1030 Demetrios

Tijdloze Pracht: Demetrios Trouwjurk Model 1030

Voor de bruid die op zoek is naar klassieke elegantie gecombineerd met moderne verfijning, biedt de Demetrios trouwjurk model 1030 de perfecte keuze. Deze adembenemende jurk is ontworpen om je te laten stralen op je speciale dag.

Kenmerken van de Jurk:

Diepe V-Hals: De opvallende diepe V-halslijn aan de voorzijde van de jurk zorgt voor een elegante en flatterende look, terwijl het subtiel een vleugje sensualiteit toevoegt aan je bruidslook.
Luxe Kant en Tulle: De jurk is verrijkt met fijne kanten details die zich uitstrekken over het lijfje en de rok, gecombineerd met meerdere lagen zachte tulle voor een volumineuze en dromerige uitstraling.
Baljurk Silhouet: Het traditionele baljurk silhouet biedt een majestueuze uitstraling, met een volle rok die prachtig om je heen valt, ideaal voor een sprookjesachtige bruiloft.
Gedetailleerde Rug: De rug van deze jurk is net zo indrukwekkend als de voorkant, met een lage V-vormige uitsnijding en delicate kanten accenten die voor een romantische finishing touch zorgen.
Lange, Elegante Sleep: De lange sleep van de jurk voegt een dramatisch element toe, perfect om een onvergetelijke entree te maken.

Waarom Kiezen Voor Demetrios Model 1030? Demetrios model 1030 is de ideale keuze voor bruiden die een tijdloze en gracieuze verschijning willen maken op hun huwelijksdag. De combinatie van luxe materialen en verfijnde details zorgt ervoor dat je je de hele dag door zowel comfortabel als prachtig voelt. Deze jurk biedt een klassieke stijl met een moderne twist, waardoor je er in elke foto stijlvol uitziet, nu en voor de komende jaren.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.