Trouwjurk 1042 Demetrios | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Demetrios
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 1042 Demetrios

Trouwjurk 1042 Demetrios

Betoverende Romantiek: Demetrios Trouwjurk Model 1042

Stap in een sprookje met de schitterende trouwjurk van Demetrios, model 1042. Deze jurk is de perfecte keuze voor de bruid die droomt van een romantische en vorstelijke uitstraling op haar grote dag.

Kenmerken van de Jurk:

Luxueuze Kantapplicaties: De delicate kantapplicaties sieren het lijfje en de rok van deze jurk, waardoor een weelderige en verfijnde uitstraling ontstaat. Deze details voegen een vleugje tijdloze romantiek toe aan je bruiloftslook.
Volumineuze Baljurk Silhouet: Met een klassieke baljurk silhouet straalt deze jurk grandeur uit. De volumineuze rok geeft je de kans om als een prinses door het gangpad te zweven, terwijl het nauwsluitende lijfje je figuur prachtig accentueert.
Illusiehalslijn met Bloemenmotieven: De illusiehalslijn is versierd met subtiele bloemenmotieven, wat een etherisch en sprookjesachtig effect creëert. Dit maakt de jurk zowel elegant als romantisch.
Adembenemende Sleep: De uitgebreide sleep, met gedetailleerd kant afgewerkt, maakt deze jurk tot een echt statement-stuk. De sleep zorgt voor een indrukwekkende entree en een blijvende indruk op je gasten.

Waarom Kiezen Voor Demetrios Model 1042? Demetrios model 1042 is de ultieme keuze voor bruiden die willen schitteren in een elegante en tijdloze creatie. De combinatie van traditionele elementen met moderne verfijning maakt deze jurk een veelzijdige optie, geschikt voor zowel klassieke als moderne bruiloften. Het vakmanschap en de kwaliteit van de materialen zorgen ervoor dat je je de hele dag zelfverzekerd en comfortabel voelt.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.