Trouwjurk 844 Demetrios | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Demetrios
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 844 Demetrios

Trouwjurk 844 Demetrios

Majestueuze Elegantie: Demetrios Trouwjurk Model 844

Demetrios trouwjurk model 844 is de belichaming van klassieke schoonheid en tijdloze elegantie. Deze jurk is ideaal voor de bruid die wil schitteren in een vorstelijke en romantische creatie op haar grote dag.

Kenmerken van de Jurk:

Illusiehalslijn met Kant: De illusiehalslijn met fijne kanten details biedt een elegante en verfijnde uitstraling. De zachte V-vormige uitsnijding aan de voorkant accentueert je decolleté op een subtiele manier, terwijl de lange mouwen voor extra verfijning zorgen.
Luxueuze Baljurk Silhouet: Het volumineuze baljurk silhouet straalt grootsheid en luxe uit. De rok, gemaakt van meerdere lagen tulle, valt prachtig en geeft de jurk een dromerige uitstraling die perfect is voor een sprookjesachtige bruiloft.
Gedetailleerd Lijfje: Het lijfje van de jurk is rijkelijk versierd met ingewikkelde kantapplicaties die subtiel overlopen in de rok. Deze details voegen een vleugje romantiek en verfijning toe aan het geheel.
Elegant en Comfortabel: Ondanks het dramatische ontwerp, zorgt de nauwkeurige afwerking van deze jurk ervoor dat je je de hele dag comfortabel voelt, terwijl je er adembenemend uitziet.

Waarom Kiezen Voor Demetrios Model 844? Demetrios model 844 is de perfecte keuze voor de bruid die droomt van een vorstelijke verschijning op haar trouwdag. De combinatie van klassieke elementen en moderne verfijning zorgt ervoor dat deze jurk zowel tijdloos als trendbewust is. Of je nu kiest voor een traditionele ceremonie of een moderne viering, met deze jurk maak je gegarandeerd een onvergetelijke indruk.

 

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.