Trouwjurk E-5601T Elizabeth Passion | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Elizabeth Passion
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk E-5601T Elizabeth Passion

Trouwjurk E-5601T Elizabeth Passion

Elizabeth Passion Trouwjurk E-5601T: Romantiek en Stijl in Perfecte Harmonie

De Elizabeth Passion trouwjurk model E-5601T is de belichaming van pure romantiek en tijdloze elegantie. Deze adembenemende jurk is perfect voor de bruid die verlangt naar een sprookjesachtige look, terwijl ze tegelijkertijd haar moderne kant wil laten zien. Met haar prachtige afwerking en dromerige details zal deze jurk elke bruid laten stralen op haar speciale dag.

Hoogtepunten van de E-5601T trouwjurk:

Strapless halslijn: De romantische off-the-shoulder mouwen geven de jurk een zachte en elegante uitstraling. De tule mouwtjes voegen een vleugje vintage charme toe en zorgen voor een delicate, vrouwelijke look.
Gedetailleerd lijfje: Het lijfje is voorzien van fijn kant en subtiele applicaties die zorgen voor een prachtig contrast met de luchtige rok. De diepe, gedecoreerde halslijn biedt een moderne twist zonder in te boeten op verfijning.
A-lijn silhouet: Deze jurk heeft een klassiek A-lijn silhouet dat elke bruid een koninklijke uitstraling geeft. Het accentueert de taille en vloeit vervolgens moeiteloos uit in een volumineuze, maar lichte rok.
Lange sleep: De elegante, lange sleep maakt een indrukwekkend statement tijdens het gangpadmoment en voegt een vleugje drama toe aan je bruiloftslook.

Waarom de E-5601T kiezen? Elizabeth Passion heeft wederom een trouwjurk ontworpen die de perfecte balans biedt tussen klassieke en moderne stijlen. De aandacht voor detail en de hoge kwaliteit van de stoffen maken de E-5601T een ideale keuze voor bruiden die op zoek zijn naar een luxueuze jurk met een romantische flair. Of je nu een grote ceremonie plant of een intieme bruiloft, deze jurk zal je onvergetelijk laten voelen.

Laat je betoveren door de magie van de Elizabeth Passion E-5601T en maak van je trouwdag een sprookje dat je nooit zult vergeten.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.