Trouwjurk 10111 Amelie Bridal | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Amelie Bridal
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 10111 Amelie Bridal

Trouwjurk 10111 Amelie Bridal

Trouwjurk van Amelie - Model 10111

Op zoek naar een verfijnde en elegante trouwjurk voor jouw speciale dag? De Amelie trouwjurk model 10111 is een prachtige keuze voor de moderne bruid die houdt van een slank silhouet met romantische details. Deze jurk combineert luxe kant, een vloeiende pasvorm en een dromerige uitstraling. Ontdek hieronder de bijzondere kenmerken van dit betoverende model.

Zeemeermin Silhouet voor een Verfijnde Look

Model 10111 van Amelie heeft een elegant zeemeermin silhouet dat je figuur prachtig accentueert. De jurk sluit nauw aan bij het lijfje en loopt uit in een vloeiende rok, wat zorgt voor een sensuele en stijlvolle uitstraling. Met een diepe V-halslijn en delicate schouderbandjes straalt deze jurk verfijning en romantiek uit. Het kanten lijfje met bloemendetails zorgt voor een luchtige en lichte look, perfect voor een strandbruiloft of een ceremonie in de buitenlucht.

Romantische Kantdetails en Hoogwaardige Stoffen

De trouwjurk model 10111 is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor comfort en luxe. Het lijfje is versierd met romantische kantapplicaties in bloemmotieven, die doorlopen over de heupen en de rok. Deze kantdetails voegen een romantische touch toe aan de jurk en zorgen voor een elegante overgang naar de lichte en soepel vallende rok. De transparante stof aan de onderkant van de rok geeft een moderne en stijlvolle afwerking.

Comfort en Bewegingsvrijheid

Bij model 10111 staan stijl en comfort centraal. De jurk is ontworpen om comfortabel te dragen te zijn, zodat je de hele dag kunt stralen zonder zorgen. De lichte stoffen zorgen voor voldoende bewegingsvrijheid, waardoor je zowel tijdens de ceremonie als op het feest vol zelfvertrouwen kunt genieten van je bruiloft. Het slanke silhouet geeft je een elegante en vrouwelijke uitstraling, zonder dat het strak aanvoelt.

Waarom Kiezen voor Amelie Trouwjurk Model 10111?

Elegant zeemeermin silhouet: De jurk accentueert je figuur op een stijlvolle en verfijnde manier.
Romantische en moderne uitstraling: Het gebruik van kant en bloemendetails zorgt voor een romantisch, luchtig effect.
Comfort en luxe in één: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor een comfortabele pasvorm de hele dag door.
Perfect voor een strandbruiloft of buiten ceremonie: De lichte stof en moderne look maken deze jurk ideaal voor bruiloften in de buitenlucht.

Laat Jouw Bruiloft Stralen met de Perfecte Jurk

Ben jij klaar om te stralen op jouw bruiloft in een jurk die jouw stijl en figuur perfect complimenteert? Kies voor de Amelie trouwjurk model 10111 en maak van jouw trouwdag een onvergetelijke ervaring vol romantiek en elegantie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een pasafspraak en ontdek hoe deze prachtige jurk jouw droombruiloft kan compleet maken.

Laat jouw liefde stralen met de luxe, elegantie en verfijning van de trouwjurken van Amelie!

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.