Trouwjurk Luxe Eglantine Creations | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Eglantine Creations
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Luxe Eglantine Creations

Trouwjurk Luxe Eglantine Creations

Eglantine Creations Trouwjurk - Model Luxe

Ontdek pure elegantie met de Luxe trouwjurk van Eglantine Creations. Deze schitterende jurk is de perfecte keuze voor bruiden die dromen van een klassieke en tijdloze look op hun speciale dag. Model Luxe combineert traditionele schoonheid met verfijnde details, wat zorgt voor een onvergetelijke uitstraling.

Ontwerp en Details

Model Luxe van Eglantine Creations straalt koninklijke elegantie uit met haar prachtige off-shoulder ontwerp en klassieke A-lijn silhouet. De jurk accentueert de schouders met subtiele, met parels bezaaide bandjes die elegant langs de armen vallen, wat een romantische en verfijnde uitstraling geeft. Het diepe, hartvormige decolleté voegt een vleugje glamour toe zonder te overdrijven, waardoor het perfect is voor zowel formele als meer casual bruiloften.

De gladde, satijnen rok valt soepel tot op de grond, met een subtiele glans die de luxe van deze jurk benadrukt. De ingetogen details en de perfecte snit maken deze jurk tot een tijdloze keuze voor de bruid die wil stralen in eenvoud en verfijning. Bovendien zijn praktische elementen zoals onzichtbare zakken geïntegreerd in het ontwerp, wat niet alleen stijlvol is maar ook handig.

Waarom Kiezen voor Eglantine Creations - Luxe?

Klassiek en Tijdloos: De Luxe jurk is een perfecte keuze voor bruiden die houden van een klassieke stijl met moderne accenten.

Hoogwaardige Stoffen: De combinatie van satijn en fijne details zorgt voor een luxe uitstraling die de hele dag door comfortabel blijft.

Elegante Details: De subtiele parelbandjes en het hartvormige decolleté maken deze jurk tot een romantische en verfijnde keuze.

Maak een Afspraak

Wil je deze prachtige Eglantine Creations trouwjurk, model Luxe, zelf ervaren? Maak vandaag nog een afspraak bij onze boetiek en ontdek hoe deze jurk jouw bruiloft onvergetelijk kan maken.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.