Trouwjurk Ludivine Eglantine Creations | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Eglantine Creations
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Ludivine Eglantine Creations

Trouwjurk Ludivine Eglantine Creations

Eglantine Creations Trouwjurk - Model Ludivine

Stap in de sprookjesachtige wereld van Eglantine Creations met de adembenemende Ludivine trouwjurk. Deze schitterende jurk is de perfecte keuze voor de bruid die wil stralen als een echte prinses op haar grote dag. Model Ludivine combineert luxe, romantiek en een vleugje glamour voor een onvergetelijke uitstraling.

Ontwerp en Details

De Ludivine trouwjurk van Eglantine Creations is een waar kunstwerk, ontworpen om indruk te maken. De jurk heeft een prachtig A-lijn silhouet dat elke bruid een vorstelijke uitstraling geeft. De nauwsluitende, met kralen versierde lijfje heeft een diep sweetheart decolleté en delicate kanten bandjes die gracieus over de schouders vallen. Dit creëert een vrouwelijke en romantische look die perfect is voor een klassieke bruiloft.

De rok van deze betoverende jurk is gemaakt van meerdere lagen fijne tule, afgewerkt met subtiele glinsterende accenten die schitteren bij elke beweging. Deze combinatie zorgt voor een magische uitstraling die elke bruid het gevoel geeft dat ze in een sprookje stapt.

Waarom Kiezen voor Eglantine Creations - Ludivine?

Sprookjesachtig en Elegant: De Ludivine jurk biedt een perfecte mix van romantiek en glamour, ideaal voor bruiden die dromen van een klassieke, prinsessenachtige look.

Gedetailleerde Afwerking: Het met kralen versierde lijfje en de glinsterende tule rok maken deze jurk tot een echte blikvanger.

Luxe Materialen: Gemaakt van de fijnste stoffen, biedt deze jurk niet alleen een elegante uitstraling, maar ook ultiem comfort voor de hele dag.

Maak een Afspraak

Wil je de betoverende Ludivine trouwjurk van Eglantine Creations zelf ervaren? Maak dan vandaag nog een afspraak bij onze boetiek en ontdek hoe deze jurk jouw bruiloft onvergetelijk kan maken.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.