Trouwjurk Luciole Eglantine Creations | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Eglantine Creations
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Luciole Eglantine Creations

Trouwjurk Luciole Eglantine Creations

Eglantine Creations Trouwjurk - Model Luciole

Droom weg in de romantische en weelderige wereld van Eglantine Creations met de prachtige Luciole trouwjurk. Deze jurk is de perfecte keuze voor bruiden die op zoek zijn naar een adembenemende combinatie van klassieke schoonheid en moderne luxe. Model Luciole is ontworpen om elke bruid te laten stralen als een koningin op haar grote dag.

Ontwerp en Details

De Luciole trouwjurk van Eglantine Creations is een meesterwerk van vakmanschap en stijl. De jurk heeft een betoverend baljurksilhouet dat elke bruid een vorstelijke uitstraling geeft. Het lijfje is voorzien van een prachtig off-shoulder ontwerp dat de schouders elegant blootlegt, terwijl het sweetheart decolleté een vleugje romantiek toevoegt. Dit alles wordt prachtig aangevuld met delicate kantapplicaties die over het hele lijfje en de rok zijn verspreid.

De volle, weelderige rok is gemaakt van lagen zachte tule die subtiel glinsteren bij elke beweging, wat een magisch effect creëert. De uitgebreide kanten details en de sprankelende accenten zorgen ervoor dat deze jurk de aandacht trekt en onvergetelijk is.

Waarom Kiezen voor Eglantine Creations - Luciole?

Koninklijke Uitstraling: De Luciole jurk biedt een luxueuze en koninklijke uitstraling die perfect is voor een sprookjesachtige bruiloft.

Uitgebreide Details: Met zijn delicate kant en sprankelende accenten is de Luciole trouwjurk een droom voor elke bruid die houdt van verfijnde details.

Hoogwaardige Stoffen: De combinatie van zachte tule en fijn kant zorgt voor zowel comfort als een luxueuze uitstraling gedurende de hele dag.

Maak een Afspraak

Wil je zelf ervaren hoe het voelt om in de Luciole trouwjurk van Eglantine Creations te stralen? Maak vandaag nog een afspraak bij onze boetiek en ontdek hoe deze jurk jouw trouwdag kan transformeren in een sprookje.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.