Trouwjurk Lucie Eglantine Creations | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Eglantine Creations
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Lucie Eglantine Creations

Trouwjurk Lucie Eglantine Creations

Eglantine Creations Trouwjurk - Model Lucie

Voor de bruid die op zoek is naar een combinatie van klassieke schoonheid en moderne elegantie, is de Lucie trouwjurk van Eglantine Creations de perfecte keuze. Deze schitterende jurk is ontworpen om elke bruid te laten stralen op haar speciale dag, met een tijdloze uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Ontwerp en Details

De Lucie trouwjurk van Eglantine Creations straalt romantiek en verfijning uit. De jurk heeft een flatterend A-lijn silhouet dat de taille accentueert en zacht uitloopt in een volle, luchtige rok van tule. Het lijfje is prachtig versierd met delicate kanten applicaties die doorlopen naar de schouders en een subtiele illusiehalslijn creëren. Deze details voegen een vleugje luxe en verfijning toe aan het geheel.

Het hartvormige decolleté geeft de jurk een klassieke uitstraling, terwijl de kanten schouderbandjes zorgen voor extra ondersteuning en elegantie. De rug van de jurk is afgewerkt met een mooie illusie van kant, wat een extra dimensie van romantiek toevoegt aan het ontwerp. De Lucie jurk is perfect voor bruiden die dromen van een sprookjesachtige bruiloft, met een jurk die zowel traditioneel als modern aanvoelt.

Waarom Kiezen voor Eglantine Creations - Lucie?

Romantisch en Tijdloos: De Lucie jurk biedt een perfecte balans tussen klassieke romantiek en eigentijdse stijl, ideaal voor elke bruiloft.

Gedetailleerde Afwerking: De prachtige kanten applicaties en de illusiehalslijn maken deze jurk tot een elegante en verfijnde keuze.

Comfort en Luxe: Gemaakt van hoogwaardige stoffen zoals zachte tule en fijn kant, zorgt de Lucie jurk voor comfort zonder in te boeten op stijl.

Maak een Afspraak

Wil je zelf ervaren hoe het voelt om te stralen in de Lucie trouwjurk van Eglantine Creations? Maak vandaag nog een afspraak bij onze boetiek en ontdek hoe deze prachtige jurk jouw trouwdag onvergetelijk kan maken.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.