Trouwjurk Lou Eglantine Creations | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Eglantine Creations
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Lou Eglantine Creations

Trouwjurk Lou Eglantine Creations

Eglantine Creations Trouwjurk - Model Lou

Voor de bruid die droomt van een klassieke, tijdloze uitstraling op haar grote dag, is de Lou trouwjurk van Eglantine Creations de perfecte keuze. Deze jurk combineert elegantie en verfijning met een vleugje moderne charme, waardoor je als bruid zult stralen van het altaar tot de dansvloer.

Ontwerp en Details

Model Lou van Eglantine Creations straalt klassieke schoonheid uit met een moderne twist. De jurk heeft een flatterend A-lijn silhouet dat de taille benadrukt en soepel uitloopt in een volle, elegante rok. Het lijfje is versierd met verfijnde kanten applicaties die een vleugje romantiek en luxe toevoegen. De V-halslijn, die zowel aan de voor- als achterkant doorloopt, zorgt voor een subtiele, maar verleidelijke uitstraling.

De jurk is gemaakt van luxueus satijn dat zacht glanst en elke beweging van de bruid benadrukt. Een van de opvallende kenmerken van de Lou jurk zijn de delicate schouderbandjes, die eveneens met kant zijn afgewerkt, waardoor de jurk een gracieuze en verfijnde look krijgt. Bovendien is de rok voorzien van subtiele plooien en een elegante sleep, wat bijdraagt aan de majestueuze uitstraling van deze prachtige trouwjurk.

Waarom Kiezen voor Eglantine Creations - Lou?

Klassiek en Tijdloos: De Lou jurk is ideaal voor bruiden die houden van een klassieke, maar toch eigentijdse stijl.

Hoogwaardige Materialen: Gemaakt van luxueus satijn en verfijnd kant, biedt deze jurk zowel comfort als elegantie.

Verfijnde Details: De kanten applicaties, de V-halslijn en de delicate schouderbandjes maken deze jurk tot een perfecte keuze voor een romantische en stijlvolle bruiloft.

Maak een Afspraak

Ben je benieuwd naar hoe de Lou trouwjurk van Eglantine Creations jou zal staan? Maak vandaag nog een afspraak bij onze boetiek en ontdek hoe deze prachtige jurk jouw trouwdag onvergetelijk kan maken.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.