Trouwjurk Laurence Eglantine Creations | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Eglantine Creations
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Laurence Eglantine Creations

Trouwjurk Laurence Eglantine Creations

Eglantine Creations Trouwjurk - Model Laurence

Voor de bruid die droomt van een combinatie van klassieke elegantie en moderne verfijning, is de Laurence trouwjurk van Eglantine Creations de perfecte keuze. Deze jurk is ontworpen om elke bruid het gevoel te geven dat ze in een sprookje stapt, met een silhouet dat zowel flatterend als tijdloos is.

Ontwerp en Details

De Laurence trouwjurk van Eglantine Creations straalt romantiek en verfijning uit. Het A-lijn silhouet is een klassieker die nooit uit de mode raakt, en zorgt ervoor dat de jurk elegant afkleedt en comfortabel is om te dragen. Het lijfje is voorzien van prachtige kantapplicaties die doorlopen naar de schouders en een diepe V-halslijn creëren, wat de jurk een vrouwelijke en elegante uitstraling geeft.

De delicate kanten details gaan naadloos over in de volle, luchtige rok van zachte tule, die bij elke beweging gracieus meedeint. Deze rok eindigt in een lange, sierlijke sleep die een vleugje drama en luxe toevoegt aan het geheel. De illusie-rug met kanten accenten zorgt voor een subtiele, maar betoverende verrassing, waardoor de jurk net zo mooi is van achteren als van voren.

Waarom Kiezen voor Eglantine Creations - Laurence?

Tijdloze Elegant: De Laurence jurk biedt een perfecte mix van klassieke schoonheid en moderne details, ideaal voor elke bruiloft.

Gedetailleerd Kant: De fijne kantapplicaties en illusiedetails maken deze jurk tot een verfijnde keuze voor bruiden die oog hebben voor detail.

Comfort en Stijl: Gemaakt van zachte tule en luxueuze kant, zorgt de Laurence jurk ervoor dat je je de hele dag comfortabel en stijlvol voelt.

Maak een Afspraak

Wil je zelf ervaren hoe het voelt om te stralen in de Laurence trouwjurk van Eglantine Creations? Maak vandaag nog een afspraak bij onze boetiek en ontdek hoe deze prachtige jurk jouw trouwdag onvergetelijk kan maken.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.