Trouwjurk Laine Eglantine Creations | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Eglantine Creations
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Laine Eglantine Creations

Trouwjurk Laine Eglantine Creations

Eglantine Creations Trouwjurk - Model Laine

Voor de bruid die op zoek is naar verfijnde elegantie en een moderne uitstraling, biedt de Laine trouwjurk van Eglantine Creations de perfecte keuze. Deze jurk combineert eenvoud met luxe, waardoor je als bruid straalt op je grote dag.

Ontwerp en Details

De Laine trouwjurk is ontworpen met een tijdloze eenvoud die toch boordevol details zit. De jurk heeft een prachtig aansluitend silhouet dat de natuurlijke vormen van het lichaam omhelst en een elegante, vrouwelijke look creëert. De diepe V-halslijn is zowel vooraan als achteraan gedurfd, zonder afbreuk te doen aan de ingetogen elegantie van de jurk.

Wat de Laine jurk echt uniek maakt, zijn de delicate kanten applicaties die subtiel over het lijfje en langs de zijkanten van de jurk zijn geplaatst. Deze kantdetails voegen een vleugje romantiek toe aan het geheel, terwijl de opengewerkte zijkanten zorgen voor een moderne en verfrissende twist.

De rok valt sierlijk tot op de grond en wordt aangevuld met een elegante sleep die elke beweging benadrukt. De Laine trouwjurk is ideaal voor de bruid die houdt van een minimalistische stijl, maar toch op zoek is naar verfijnde details.

Waarom Kiezen voor Eglantine Creations - Laine?

Verfijnde Eenvoud: De Laine jurk biedt een perfect evenwicht tussen een eenvoudige stijl en luxueuze details, geschikt voor een moderne bruid.

Subtiele Romantiek: De delicate kantapplicaties en opengewerkte zijkanten zorgen voor een romantische en moderne uitstraling.

Comfort en Stijl: Gemaakt van hoogwaardige stoffen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook comfortabel genoeg om de hele dag te dragen.

Maak een Afspraak

Ben je benieuwd hoe de Laine trouwjurk van Eglantine Creations jou zal staan? Maak vandaag nog een afspraak bij onze boetiek en ontdek zelf hoe deze jurk jouw trouwdag onvergetelijk kan maken.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.