Trouwjurk Lady Eglantine Creations | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Eglantine Creations
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Lady Eglantine Creations

Trouwjurk Lady Eglantine Creations

Eglantine Creations Trouwjurk - Model Lady

De Lady trouwjurk van Eglantine Creations is een droom voor elke bruid die op zoek is naar een combinatie van romantiek en verfijning. Met haar delicate details en elegante silhouet is deze jurk ontworpen om elke bruid het gevoel te geven dat ze in een sprookje leeft op haar grote dag.

Ontwerp en Details

De Lady trouwjurk van Eglantine Creations straalt pure elegantie uit. Deze jurk heeft een prachtig A-lijn silhouet dat zowel flatterend als tijdloos is. Het lijfje is zorgvuldig versierd met verfijnde kantapplicaties die subtiel doorlopen naar de rok, waardoor een harmonieus en romantisch geheel ontstaat. De V-halslijn en de delicate schouderbandjes geven de jurk een lichte, luchtige uitstraling, perfect voor een bruiloft in elk seizoen.

De rok, gemaakt van meerdere lagen fijne tule, valt zacht en soepel tot op de grond en eindigt in een gracieuze sleep die bij elke stap elegant meebeweegt. De glinsterende accenten in de stof voegen een subtiele schittering toe, waardoor de bruid in het middelpunt van de aandacht staat zonder dat het te overweldigend is.

Waarom Kiezen voor Eglantine Creations - Lady?

Romantisch en Elegant: De Lady jurk biedt een perfecte balans tussen romantiek en verfijning, ideaal voor een bruid die droomt van een klassieke maar moderne look.

Hoogwaardige Materialen: De fijne kant en tule maken deze jurk niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook comfortabel om te dragen gedurende de hele dag.

Subtiele Glans: De glinsterende accenten in de stof geven een subtiele, maar opvallende uitstraling die perfect is voor een bruiloft vol magie en romantiek.

Maak een Afspraak

Wil je zelf ervaren hoe het voelt om te stralen in de Lady trouwjurk van Eglantine Creations? Maak vandaag nog een afspraak bij onze boetiek en ontdek hoe deze prachtige jurk jouw trouwdag onvergetelijk kan maken.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.