Trouwjurk Jenny Eglantine Creations | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Eglantine Creations
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Jenny Eglantine Creations

Trouwjurk Jenny Eglantine Creations

Eglantine Creations Trouwjurk - Model Jenny

Voor de moderne bruid die droomt van een combinatie van elegantie en verfijning, biedt de Jenny trouwjurk van Eglantine Creations precies wat je zoekt. Met een unieke mix van eigentijdse stijl en tijdloze charme, is deze jurk een ware blikvanger op elke bruiloft.

Ontwerp en Details

Model Jenny is een meesterwerk van moderne elegantie, ontworpen om elke bruid te laten stralen. Deze jurk valt op door haar asymmetrische halslijn die een vleugje drama en verfijning toevoegt. De geplooide, off-shoulder top omlijst prachtig de schouders en creëert een flatterende pasvorm.

De vloeiende A-lijn rok is gemaakt van zacht, luchtig chiffon, wat zorgt voor een lichte en romantische uitstraling. Een van de opvallendste details van de Jenny jurk is de hoge split aan de zijkant, subtiel afgewerkt met delicaat kant. Dit zorgt niet alleen voor een stijlvolle en sensuele look, maar maakt de jurk ook perfect voor de bruid die wat meer bewegingsvrijheid wil om te dansen en te genieten op haar grote dag.

Waarom Kiezen voor Eglantine Creations - Jenny?

Modern en Elegant: De Jenny jurk is ideaal voor de bruid die houdt van een moderne twist met een elegante uitstraling, perfect voor zowel traditionele als meer casual bruiloften.

Hoogwaardige Materialen: Met gebruik van eersteklas chiffon en kant, biedt deze jurk een perfecte balans tussen comfort en luxe, zodat je de hele dag kunt stralen.

Verfijnde Details: De asymmetrische halslijn en hoge split maken van de Jenny jurk een gedurfde keuze voor bruiden die op zoek zijn naar iets unieks.

Maak een Afspraak

Wil je de Jenny trouwjurk van Eglantine Creations zelf passen en ervaren? Maak dan vandaag nog een afspraak bij onze boetiek en ontdek hoe deze jurk jouw bruiloft onvergetelijk kan maken.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.