Trouwjurk Jardin Eglantine Creations | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Eglantine Creations
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Jardin Eglantine Creations

Trouwjurk Jardin Eglantine Creations

Eglantine Creations Trouwjurk - Model Jardin

Voor de bruid die durft te dromen en een unieke, speelse uitstraling wil op haar trouwdag, biedt de Jardin trouwjurk van Eglantine Creations een perfecte mix van romantiek en expressiviteit. Deze jurk is ontworpen voor de bruid die zich wil onderscheiden en die haar liefde voor natuur en bloemen op een bijzondere manier wil vieren.

Ontwerp en Details

Model Jardin van Eglantine Creations is een ware ode aan de schoonheid van bloemen en de natuur. Deze opvallende trouwjurk combineert een klassiek strapless ontwerp met een moderne, kleurrijke twist. De jurk is gemaakt van lichte, luchtige stof met een prachtig bloemenpatroon dat subtiel maar toch expressief is. Het strapless lijfje omarmt elegant de buste en heeft een subtiele plooival, wat de vrouwelijke vormen mooi accentueert.

De uitlopende A-lijn rok valt weelderig naar beneden en creëert een gracieuze en romantische uitstraling. De kleurrijke bloemenprint op de jurk geeft een frisse, natuurlijke look die perfect is voor een bruiloft in de buitenlucht of een lente- of zomerbruiloft. Deze jurk is de ideale keuze voor bruiden die houden van een non-traditionele, bohemian stijl en die hun persoonlijkheid willen laten zien door hun trouwkleding.

Waarom Kiezen voor Eglantine Creations - Jardin?

Uniek en Expressief: De Jardin jurk is perfect voor de bruid die op zoek is naar een niet-traditionele trouwjurk met een uniek bloemenmotief.

Licht en Comfortabel: Gemaakt van luchtige, comfortabele stoffen, biedt deze jurk bewegingsvrijheid en een heerlijk gevoel gedurende de hele dag.

Perfect voor Buitenbruiloften: De levendige bloemenprint en het lichte ontwerp maken deze jurk ideaal voor een bruiloft in de natuur, zoals in een tuin of op het strand.

Maak een Afspraak

Wil je zelf ervaren hoe het voelt om te stralen in de Jardin trouwjurk van Eglantine Creations? Maak vandaag nog een afspraak bij onze boetiek en ontdek hoe deze unieke jurk jouw trouwdag extra bijzonder kan maken.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.