Trouwjurk Funky Eglantine Creations | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Eglantine Creations
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Funky Eglantine Creations

Trouwjurk Funky Eglantine Creations

Eglantine Créations Trouwjurk Model Funky: Een Moderne Twist op Tijdloze Romantiek

Betreed je trouwdag met stijl en zelfvertrouwen in de prachtige Eglantine Créations trouwjurk model Funky. Deze betoverende jurk biedt een perfecte balans tussen klassieke elegantie en een moderne, speelse flair, ideaal voor de bruid die houdt van een unieke, eigentijdse look met een vleugje glamour.

De Funky trouwjurk kenmerkt zich door een adembenemend A-lijn silhouet dat flatterend is voor elke lichaamsvorm. De jurk heeft een opvallend lijfje met een diepe V-halslijn en delicate schouderbandjes, die samen een prachtig decolleté vormen en de halslijn op elegante wijze accentueren. Het lijfje is versierd met subtiele pailletten die een schitterende glans toevoegen zonder te overdrijven, waardoor je opvalt op je grote dag.

De rok van de Funky trouwjurk is gemaakt van lagen zachte, glinsterende tule die bij elke beweging een sprookjesachtige uitstraling geeft. De lichte en luchtige stof valt soepel om het lichaam en biedt voldoende bewegingsvrijheid, perfect voor een bruiloft waarin gedanst en gefeest wordt. De subtiele glitterafwerking van de rok zorgt voor een extra vleugje magie, waardoor je straalt als nooit tevoren.

Eglantine Créations model Funky is ontworpen voor de bruid die een statement wil maken. Deze jurk biedt niet alleen comfort en stijl, maar ook een moderne twist op de traditionele trouwjurk. De combinatie van luxe stoffen en gedetailleerd vakmanschap maakt deze jurk tot een ware blikvanger, ideaal voor de moderne bruid die op zoek is naar iets speciaals.

Kies voor model Funky van Eglantine Créations en maak van je trouwdag een onvergetelijke ervaring. Laat je betoveren door de sprankelende details en geniet van een jurk die even uniek is als jijzelf.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.