Trouwjurk Kissie Jarice | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Jarice
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Kissie Jarice

Trouwjurk Kissie Jarice

Jarice Trouwjurk Model Kissie: Romantiek Ontmoet Elegantie

Maak je droombruiloft compleet met de adembenemende Jarice trouwjurk model Kissie. Deze betoverende jurk straalt romantiek en verfijning uit, perfect voor de moderne bruid die een klassieke, maar toch eigentijdse look wenst. De Kissie trouwjurk combineert de tijdloze schoonheid van een baljurk met de delicate details die de jurk uniek maken.

De jurk heeft een prachtige A-lijn silhouet dat elke bruid een sprookjesachtig gevoel geeft. De verfijnde kanten details op het lijfje voegen een vleugje elegantie toe, terwijl de glinsterende stof in de rok zorgt voor een subtiele sprankeling bij elke beweging. De diepe V-halslijn en de fijne schouderbandjes bieden een flatterende pasvorm en benadrukken de natuurlijke lijnen van het lichaam.

Jarice model Kissie is ontworpen met oog voor detail. Het delicaat geborduurde kant en de schitterende tule creëren een harmonieuze balans tussen moderniteit en klassieke charme. De rok loopt gracieus uit en biedt voldoende volume, waardoor deze jurk ideaal is voor een grootse ceremonie of een sprookjesachtige bruiloft.

Met Jarice Kissie straal je op je grote dag in een jurk die niet alleen comfortabel is, maar ook een blijvende indruk achterlaat. Kies voor elegantie, kies voor romantiek, kies voor de Kissie trouwjurk van Jarice.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.