Trouwjurk BL451 Casablanca Bridal | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Casablanca Bridal
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk BL451 Casablanca Bridal

Trouwjurk BL451 Casablanca Bridal

Casablanca Bridal BL451 Trouwjurk: Romantiek en Verfijning op haar Best

Maak kennis met de Casablanca Bridal BL451 trouwjurk, een adembenemende creatie die romantiek en verfijning perfect samenbrengt. Deze jurk is ontworpen voor de bruid die houdt van een vleugje drama gecombineerd met een elegante pasvorm.

Prachtige Kanten Details

De BL451 is voorzien van een nauwsluitend silhouet dat de vrouwelijke vormen prachtig accentueert. Wat deze jurk echt uniek maakt, is het gedetailleerde kanten lijfje dat zowel delicaat als verleidelijk is. De sweetheart halslijn, in combinatie met de schouderbanden van kant, biedt een romantische uitstraling terwijl het doorschijnende lijfje een moderne twist geeft aan een klassiek ontwerp.

Luxe en Comfort in Één

De rok van de jurk is gemaakt van een zachte, gladde stof die zich moeiteloos rond het lichaam vormt en naar beneden uitloopt in een subtiele fishtail. De royale kanten applicaties op de rok en sleep zorgen voor een vleugje luxe zonder dat het ontwerp te zwaar aanvoelt. De sleep, met haar prachtige kantafwerking, voegt een extra laag van verfijning toe, perfect voor een stijlvolle entree.

Voor de Stijlbewuste Bruid

De Casablanca Bridal BL451 is ideaal voor de bruid die op zoek is naar een balans tussen klassieke romantiek en moderne elegantie. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie of een grootse viering, deze jurk zal ongetwijfeld indruk maken en jouw natuurlijke schoonheid benadrukken.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.