Trouwjurk 11341 Kari Adore by Justin Alexander | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Adore by Justin Alexander
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 11341 Kari Adore by Justin Alexander

Trouwjurk 11341 Kari Adore by Justin Alexander

Moderne Romantiek: De Adore by Justin Alexander 11341 Kari Trouwjurk

De Adore by Justin Alexander 11341 Kari trouwjurk is een droom voor elke moderne bruid die houdt van een subtiele mix van elegantie en romantiek. Deze adembenemende jurk valt op door haar vloeiende lijnen en verfijnde details, ideaal voor een stijlvolle en eigentijdse bruiloft. Het lijfje van de jurk is versierd met delicaat kant en heeft een diepe V-hals die de aandacht trekt naar een mooi decolleté, terwijl de dunne schouderbandjes een subtiele en verfijnde touch toevoegen.

Het zachte, lichte chiffon van de rok zorgt voor een sierlijke en etherische uitstraling, perfect voor een zomerse bruiloft of een ceremonie op het strand. De rok vloeit moeiteloos naar beneden en omhelst het lichaam op een flatterende manier, wat een elegant en slank silhouet creëert. De open rug, afgewerkt met fijne kanten details, voegt een onverwacht en betoverend element toe, waardoor de jurk zowel voor als achter prachtig is om te zien.

Justin Alexander staat bekend om zijn hoge kwaliteit en oog voor detail, en model 11341 Kari is daarop geen uitzondering. Deze jurk is ontworpen voor de moderne bruid die op zoek is naar iets bijzonders voor haar grote dag, zonder in te boeten op comfort of stijl.

Bent u op zoek naar een trouwjurk die moderne elegantie combineert met romantische details? De Adore by Justin Alexander 11341 Kari biedt het allemaal. Bezoek onze boetiek om deze prachtige jurk te passen en ervaar zelf de magie van deze unieke creatie.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.