Trouwjurk 20038 Sweetheart | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Sweetheart
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 20038 Sweetheart

Trouwjurk 20038 Sweetheart

Trouwjurk Sweetheart Model 20038

Betover de gasten op je trouwdag met de romantische en verfijnde trouwjurk van Sweetheart, model 20038. Deze prachtige jurk combineert een vleugje moderne flair met klassieke elementen, perfect voor de bruid die op zoek is naar een elegante uitstraling.

Kenmerken van Sweetheart 20038:

Subtiele Kantdetails: De jurk is versierd met delicate kanten applicaties, die een prachtige textuur en visuele interesse creëren.
Illusie Halslijn: Met een illusie halslijn en rugdetail biedt deze jurk een subtiel sexy look terwijl het toch ingetogen blijft.
Vrouwelijke Silhouet: Het nauwsluitende silhouet benadrukt je figuur op de mooiste manier, met een zachte uitlopende rok voor een elegante beweging.
Comfortabel en Lichtgewicht: Gemaakt van lichtgewicht materialen, zorgt deze jurk voor een comfortabele pasvorm, perfect voor een hele dag van festiviteiten.

Sweetheart's model 20038 is de ideale keuze voor de moderne bruid die op zoek is naar een romantische en tijdloze look. Plan vandaag nog een pasafspraak om deze schitterende jurk zelf te ervaren en maak je trouwdag onvergetelijk!

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.