Trouwjurk C460 Teresa Atelier | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Teresa Atelier
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk C460 Teresa Atelier

Trouwjurk C460 Teresa Atelier

Sprookjesachtige Trouwjurk C460 van Teresa Atelier

Stap in een wereld van betovering met de trouwjurk C460 van Teresa Atelier. Deze prachtige jurk is perfect voor de bruid die op zoek is naar een sprookjesachtige uitstraling op haar grote dag. Met haar klassieke en romantische ontwerp biedt deze jurk de perfecte combinatie van elegantie en charme.

De trouwjurk C460 van Teresa Atelier heeft een prachtig off-shoulder ontwerp dat de hals en schouders op elegante wijze benadrukt. Het lijfje is rijkelijk versierd met ingewikkelde kanten applicaties, die subtiel overgaan in de volle, vloeiende rok. Deze jurk heeft een klassiek A-lijn silhouet dat elke bruid een gracieuze en tijdloze uitstraling geeft. De delicate kanten details en de fijne beading geven de jurk een sprankelende touch, perfect voor een stralende bruid.

Gemaakt van de fijnste tule en kant, biedt de C460 trouwjurk een luchtige en comfortabele pasvorm. De zachte, gelaagde rok geeft de jurk een etherische look, terwijl de kant en het borduurwerk zorgen voor een verfijnde afwerking. De jurk is ontworpen met een aandacht voor detail, van de subtiele off-shoulder mouwen tot de elegante sleep die moeiteloos achter de bruid valt.

Waarom Kiezen voor de C460: De C460 is ideaal voor bruiden die dromen van een klassieke en romantische trouwjurk. Het tijdloze ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken het een uitstekende keuze voor een traditionele bruiloft, terwijl de moderne details een frisse twist geven aan de klassieke bruidslook. Deze jurk is perfect voor bruiden die willen stralen op hun speciale dag met een vleugje elegantie en romantiek.

Voor een bruid die haar sprookjesachtige droom wil laten uitkomen, is de trouwjurk C460 van Teresa Atelier de perfecte keuze. Bezoek onze boetiek en ontdek de magische uitstraling van deze prachtige jurk. Maak uw trouwdag onvergetelijk met de tijdloze schoonheid en charme van de C460, een jurk die uw liefde en vreugde op de mooiste dag van uw leven zal weerspiegelen.

Tags: trouwjurk, Teresa Atelier, C460, sprookjesachtige trouwjurk, romantische trouwjurk, off-shoulder trouwjurk, klassieke bruidsjurk, A-lijn trouwjurk, bruidsmode, kant en tule trouwjurk, elegante bruidsjurk.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.