Trouwjurk PN1017 Teresa Atelier | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Teresa Atelier
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk PN1017 Teresa Atelier

Trouwjurk PN1017 Teresa Atelier

Stijlvolle en Moderne Trouwjurk PN1017 van Teresa Atelier

Ontdek de eigentijdse charme van de trouwjurk PN1017 van Teresa Atelier. Deze prachtige jurk is ontworpen voor de moderne bruid die op zoek is naar een verfijnde en minimalistische uitstraling. Met zijn stijlvolle lijnen en unieke details biedt de PN1017 een frisse en eigentijdse kijk op bruidsmode.

De trouwjurk PN1017 van Teresa Atelier valt op door zijn strakke en elegante ontwerp. De jurk heeft een diepe V-halslijn die een vleugje sensualiteit toevoegt, terwijl de lange mouwen met subtiele schouderdetails zorgen voor een eigentijdse twist. Het lijfje is eenvoudig maar elegant, met een knoopdetail in de taille dat de aandacht naar de natuurlijke rondingen trekt. De jurk heeft een vloeiende rok met een hoge split, wat een moderne en gedurfde touch geeft aan deze klassieke witte jurk.

Gemaakt van hoogwaardig crêpe, biedt de PN1017 trouwjurk een soepele en comfortabele pasvorm. Het materiaal valt prachtig langs het lichaam en accentueert de vrouwelijke vormen op een subtiele en verfijnde manier. De lange mouwen en diepe V-hals zijn zorgvuldig afgewerkt voor een perfecte pasvorm, terwijl de split in de rok een vleugje drama toevoegt aan het geheel. De jurk heeft een ingetogen maar luxueuze uitstraling, ideaal voor de minimalistische bruid.

Waarom Kiezen voor de PN1017: De PN1017 is de perfecte keuze voor bruiden die houden van een moderne en stijlvolle look met een minimalistische touch. Deze jurk is ideaal voor een stadse bruiloft, een intieme ceremonie of een moderne setting. De elegante eenvoud van het ontwerp maakt het mogelijk om te spelen met accessoires en styling, zodat elke bruid haar persoonlijke stempel op haar look kan drukken.

Voor de bruid die zoekt naar een perfecte balans tussen moderne elegantie en klassieke verfijning, is de trouwjurk PN1017 van Teresa Atelier de ideale keuze. Bezoek onze boetiek en ervaar de luxe en het comfort van deze prachtige jurk. Laat uw unieke stijl en persoonlijkheid schitteren op uw trouwdag met de tijdloze schoonheid van de PN1017.

Tags: trouwjurk, Teresa Atelier, PN1017, moderne trouwjurk, minimalistische bruidsjurk, elegante trouwjurk, crêpe trouwjurk, lange mouwen, diepe V-hals, bruidsmode, hedendaagse bruidsjurk.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.