Trouwjurk CT1012 Teresa Atelier | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Teresa Atelier
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk CT1012 Teresa Atelier

Trouwjurk CT1012 Teresa Atelier

Bohemian Chic Trouwjurk CT1012 van Teresa Atelier

De trouwjurk CT1012 van Teresa Atelier is een waar kunstwerk dat de bohemian chic stijl perfect belichaamt. Deze jurk is ontworpen voor de bruid die op zoek is naar een unieke, moderne uitstraling met een vleugje romantiek. Met zijn opvallende details en moeiteloze elegantie is de CT1012 de ideale keuze voor een bruiloft die stijl en verfijning uitstraalt.

De CT1012 trouwjurk van Teresa Atelier combineert een klassieke en eigentijdse uitstraling met een vleugje bohemian flair. De jurk heeft een off-shoulder ontwerp met luchtige tule mouwen die zorgen voor een romantische en dromerige look. Het lijfje is rijkelijk versierd met ingewikkelde bloemenapplicaties en delicaat kant, wat een prachtige textuur en diepte aan de jurk geeft. De diepe V-halslijn voegt een moderne en sensuele touch toe, perfect voor de bruid die graag een statement maakt.

Deze betoverende trouwjurk is gemaakt van hoogwaardige tule en kant, met een lichte en comfortabele pasvorm. De bloemenapplicaties zijn met de hand geborduurd, wat een persoonlijke en unieke touch aan de jurk toevoegt. De zachte, vloeiende rok zorgt voor een gracieuze beweging, terwijl de tule mouwen een speels en bohemian accent geven. De CT1012 is perfect afgewerkt met een elegante sleep die de jurk een majestueuze uitstraling geeft.

Waarom Kiezen voor de CT1012: De CT1012 is ideaal voor bruiden die op zoek zijn naar een jurk die elegantie combineert met een moderne, bohemian stijl. Deze jurk is perfect voor een bruiloft in een rustieke, vintage of outdoor setting, waar de unieke details en het luchtige ontwerp volledig tot hun recht komen. Met de CT1012 kunt u uw persoonlijke stijl laten schitteren op uw grote dag.

Voor de bruid die droomt van een bohemian chic bruiloft is de trouwjurk CT1012 van Teresa Atelier de perfecte keuze. Bezoek onze boetiek en laat u betoveren door de unieke schoonheid van deze jurk. Maak uw trouwdag onvergetelijk met de elegante en stijlvolle uitstraling van de CT1012, een jurk die uw liefde en vreugde op de mooiste dag van uw leven perfect zal weergeven.

Tags: trouwjurk, Teresa Atelier, CT1012, bohemian trouwjurk, bohemian chic, moderne trouwjurk, bohemian stijl, bruidsmode, tule trouwjurk, off-shoulder trouwjurk, bohemian wedding dress.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.