Trouwjurk CT1005 Teresa Atelier | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Teresa Atelier
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk CT1005 Teresa Atelier

Trouwjurk CT1005 Teresa Atelier

Elegante Trouwjurk CT1005 van Teresa Atelier: Klassieke Pracht met Moderne Flair

De trouwjurk CT1005 van Teresa Atelier belichaamt tijdloze elegantie en moderne verfijning. Deze jurk is perfect voor de bruid die op zoek is naar een klassieke uitstraling met een eigentijdse twist. De CT1005 is een meesterwerk dat charme en allure uitstraalt, ideaal voor een onvergetelijke bruiloft.

De CT1005 trouwjurk van Teresa Atelier is een schitterend exemplaar met een diepe V-hals en lange, doorschijnende mouwen. Het lijfje en de mouwen zijn versierd met delicate bloemenapplicaties en kant, die de jurk een romantische en verfijnde uitstraling geven. De rok is vol en vloeiend, gemaakt van lagen tule en luxe kant die een etherisch effect creëren bij elke beweging. De jurk heeft een elegante A-lijn silhouet, wat zorgt voor een flatterende pasvorm voor elke bruid.

Gemaakt van de hoogste kwaliteit tule en kant, biedt de CT1005 trouwjurk een luxueuze en comfortabele pasvorm. De bloemenapplicaties en het gedetailleerde borduurwerk zijn met de hand aangebracht, wat een persoonlijke en unieke touch aan de jurk toevoegt. De lange mouwen en de diepe V-hals voegen een moderne flair toe aan de klassieke stijl, terwijl de volle rok een sprookjesachtige uitstraling geeft.

Waarom Kiezen voor de CT1005: De CT1005 is perfect voor bruiden die dromen van een klassieke bruiloft met een moderne twist. De jurk combineert traditionele elementen zoals kant en tule met eigentijdse details zoals de diepe V-hals en doorschijnende mouwen. Dit maakt de CT1005 een veelzijdige keuze voor verschillende bruiloftsthema's, van een traditionele kerkelijke ceremonie tot een moderne stadsbruiloft.

Voor de bruid die op zoek is naar een perfecte mix van klassieke elegantie en moderne stijl, is de trouwjurk CT1005 van Teresa Atelier de ideale keuze. Bezoek onze boetiek en ontdek de adembenemende schoonheid van deze jurk. Laat uw trouwdag stralen met de tijdloze charme en verfijnde details van de CT1005, een jurk die uw unieke schoonheid en persoonlijkheid perfect zal weerspiegelen.

Tags: trouwjurk, Teresa Atelier, CT1005, klassieke trouwjurk, moderne trouwjurk, A-lijn trouwjurk, lange mouwen, tule trouwjurk, romantische trouwjurk, bruidsmode, bloemenapplicaties

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.