Trouwjurk 20039 Sweetheart | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Sweetheart
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 20039 Sweetheart

Trouwjurk 20039 Sweetheart

Trouwjurk 20039 Sweetheart

Straal op je trouwdag met de romantische en betoverende Sweetheart 20039 bruidsjurk. Deze prachtige jurk is ontworpen voor de bruid die droomt van een sprookjesachtige en elegante uitstraling. Met een off-shoulder halslijn en delicate kapmouwtjes biedt deze jurk een gracieuze en verfijnde look.

Het lijfje is rijkelijk versierd met fijne kantapplicaties en bloemmotieven, die naadloos overgaan in de weelderige, vloeiende tule rok. De rok valt elegant en creëert een betoverend silhouet, terwijl de indrukwekkende sleep een vleugje glamour toevoegt. De hoogwaardige stoffen zorgen voor een perfecte pasvorm en ultiem comfort gedurende de hele dag. Deze jurk is ideaal voor een traditionele ceremonie of een romantische bruiloft in de buitenlucht.

Maak uw trouwdag onvergetelijk met de Sweetheart 20039 bruidsjurk. Bezoek onze website voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een pasbeurt.

Kenmerken:

Merk: Sweetheart
Model: 20039
Stijl: Romantische bruidsjurk met off-shoulder halslijn en kapmouwtjes
Kleur: Klassiek wit
Details: Lijfje met kantapplicaties en bloemmotieven, weelderige tule rok, indrukwekkende sleep
Materiaal: Hoogwaardige stoffen voor optimaal comfort

Waarom kiezen voor de Sweetheart 20039?

Romantische Elegant: De combinatie van een off-shoulder halslijn en delicate kantapplicaties geeft deze jurk een romantische en elegante uitstraling.
Comfort en Stijl: De hoogwaardige stoffen zorgen voor een comfortabele pasvorm die de hele dag meegaat.
Sprookjesachtige Details: De weelderige tule rok en indrukwekkende sleep voegen een dromerig en betoverend effect toe aan uw bruidslook.

Bezoek onze website om de volledige collectie te bekijken en uw droomjurk te vinden. Laat uw trouwdag stralen met de Sweetheart 20039 bruidsjurk.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.