Trouwjurk 20030 Sweetheart | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Sweetheart
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 20030 Sweetheart

Trouwjurk 20030 Sweetheart

Trouwjurk 20030 Sweetheart

Betover je publiek op je trouwdag met de adembenemende Sweetheart 20030 bruidsjurk. Deze prachtige jurk combineert tijdloze elegantie met een moderne touch, perfect voor de bruid die zowel klassiek als eigentijds wil stralen.

Met een diep uitgesneden V-hals en een illusion lijfje, versierd met delicate bloemenkantapplicaties, biedt deze jurk een verfijnde en romantische uitstraling. De aansluitende rok accentueert je figuur en vloeit prachtig uit in een lichte A-lijn met een subtiele sleep, waardoor je een elegante entree maakt.

De jurk is gemaakt van hoogwaardige stoffen die zorgen voor een luxueus gevoel en comfort gedurende de hele dag. De dunne schouderbandjes voegen een extra vleugje gratie toe, terwijl de fijne details van het kant een romantische flair creëren.

Maak je trouwdag onvergetelijk met de Sweetheart 20030 bruidsjurk. Bezoek onze website voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een pasbeurt.

Kenmerken:

Merk: Sweetheart
Model: 20030
Stijl: Tijdloze bruidsjurk met moderne details
Kleur: Klassiek wit
Details: Diepe V-hals, illusion lijfje, bloemenkantapplicaties, dunne schouderbandjes, lichte A-lijn rok
Materiaal: Hoogwaardige stoffen voor optimaal comfort en luxe

Waarom kiezen voor de Sweetheart 20030?

Tijdloze Elegant: De combinatie van een diep uitgesneden V-hals en delicate bloemenkantapplicaties geeft deze jurk een klassieke en elegante uitstraling.
Comfort en Luxe: Het gebruik van hoogwaardige stoffen zorgt voor een luxueus gevoel en optimaal comfort tijdens je grote dag.
Romantische Details: De dunne schouderbandjes en fijne kanten details creëren een romantische en verfijnde look.

Bezoek onze website om de volledige collectie te bekijken en jouw droomjurk te vinden. Laat je trouwdag stralen met de Sweetheart 20030 bruidsjurk.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.