Trouwjurk TO-1899T Agnes Fashion Group | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Agnes Fashion Group
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk TO-1899T Agnes Fashion Group

Trouwjurk TO-1899T Agnes Fashion Group

Trouwjurk TO-1899T Agnes Fashion Group

Voel je als een sprookjesprinses op je trouwdag met de prachtige bruidsjurk TO-1899T van Agnes Fashion Group. Deze betoverende jurk combineert klassieke schoonheid met moderne elegantie, ontworpen om elke bruid te laten stralen.

Kenmerken:

  • Bloemenkant: De jurk is versierd met delicate bloemenkant dat een romantische en verfijnde uitstraling biedt. De kanten applicaties lopen door over het lijfje en de rok voor een naadloze, elegante look.
  • Diepe V-hals: De diep uitgesneden V-halslijn benadrukt subtiel je decolleté, terwijl de zachte, vloeiende stof zorgt voor een gracieuze uitstraling.
  • Spaghettibandjes met Strikdetails: De fijne spaghettibandjes met charmante strikdetails op de schouders geven de jurk een speelse en romantische touch.
  • Lichte Tule Rok: De lichtgewicht tule rok valt soepel en creëert een dromerig silhouet, perfect voor elke bruid die zich moeiteloos wil bewegen.
  • Pasvorm: De jurk heeft een getailleerde pasvorm die je figuur mooi accentueert, terwijl de vloeiende rok een sierlijk en luchtig effect geeft.

Waarom Kiezen voor Agnes Fashion Group?

Agnes Fashion Group staat bekend om hun aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen. Elke jurk wordt met de hand vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap. De TO-1899T is geen uitzondering en biedt elke bruid de perfecte mix van stijl, comfort en verfijning.

Stijl Tip: Combineer deze jurk met delicate sieraden en een zachte updo om de romantische uitstraling van de jurk te versterken. Een paar elegante pumps of sandalen maakt de look helemaal af.

Bestellen: Klaar om je droomjurk te passen? Bezoek onze website of maak een afspraak bij een van onze exclusieve verkooppunten. Laat je adviseren door onze ervaren stylisten en vind de perfecte jurk voor jouw grote dag.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.