Trouwjurk 200128 Demetrios | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Demetrios
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 200128 Demetrios

Trouwjurk 200128 Demetrios

Onweerstaanbare Romantiek: Demetrios Trouwjurk Model 200128

Ontdek de ultieme elegantie met de Demetrios trouwjurk, model 200128. Deze adembenemende jurk is ontworpen voor de bruid die op zoek is naar een verfijnde en romantische look met een vleugje sensualiteit.

Kenmerken van de Jurk:

Delicate Kantdetails: Deze jurk is rijkelijk versierd met prachtig kant, wat een romantische en tijdloze uitstraling geeft. De ingewikkelde kantdetails zorgen voor een luxueuze en verfijnde look.
Nauwsluitend Zeemeerminnen Silhouet: Het nauwsluitende zeemeerminnen silhouet accentueert je figuur op een flatterende manier en loopt sierlijk uit in een elegante sleep. Dit silhouet is ideaal voor bruiden die hun vrouwelijke vormen willen benadrukken.
Subtiele Spaghettibandjes: De delicate spaghettibandjes voegen een lichte en elegante touch toe aan de jurk, waardoor de aandacht naar de gedetailleerde halslijn wordt getrokken.
Betoverende Sleep: De prachtige sleep is een waar pronkstuk van deze jurk, met kantdetails die elegant over de vloer vegen en een onvergetelijke indruk achterlaten terwijl je door het gangpad loopt.

Waarom Kiezen Voor Demetrios Model 200128? Demetrios model 200128 is perfect voor de bruid die droomt van een klassieke en romantische look met een moderne twist. De aandacht voor detail en het gebruik van luxueuze materialen maken deze jurk niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook comfortabel om te dragen gedurende je hele speciale dag. De tijdloze schoonheid van dit ontwerp zorgt ervoor dat je er nog jaren na je bruiloft met trots op terugkijkt.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.