Trouwjurk 10125U Amelie Bridal | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Amelie Bridal
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 10125U Amelie Bridal

Trouwjurk 10125U Amelie Bridal

Trouwjurk van Amelie - Model 10125U

Ben je op zoek naar een dromerige en romantische trouwjurk voor jouw speciale dag? De Amelie trouwjurk model 10125U is de perfecte keuze voor bruiden die houden van een elegante, moderne look met een vleugje bohemian flair. Met zijn verfijnde details, prachtige kanten applicaties en luchtige tule is deze jurk een echte blikvanger die jouw bruiloftsdag compleet maakt. Lees verder om te ontdekken wat deze betoverende jurk zo speciaal maakt.

Strapless Elegantie met Bloemendetails

Model 10125U van Amelie straalt romantiek en elegantie uit. Deze strapless jurk heeft een hartvormig korset dat je silhouet prachtig accentueert. Het lijfje is versierd met delicaat kant en 3D-bloemenapplicaties, wat een zachte en romantische uitstraling geeft. De off-shoulder mouwen voegen een vleugje verfijning toe, terwijl ze ook een speelse bohemian look creëren. De licht doorschijnende tule rok valt soepel naar beneden, wat zorgt voor een etherisch en sierlijk effect.

Dromerige Tule en Fijne Materialen

De trouwjurk model 10125U is gemaakt van de fijnste materialen die ervoor zorgen dat je je de hele dag comfortabel voelt. De tule rok geeft de jurk een luchtige, zwevende uitstraling, perfect voor een zomerse buitenbruiloft of een ceremonie in een sprookjesachtige omgeving. De kanten details lopen door in de rok, wat de jurk een luxe uitstraling geeft zonder te overdrijven.

Perfecte Pasvorm voor een Betoverende Look

Deze trouwjurk is ontworpen om jouw figuur op de mooiste manier te benadrukken. Het nauwsluitende korset geeft je taille een prachtig silhouet, terwijl de uitlopende rok een klassieke en elegante uitstraling biedt. Of je nu kiest voor een traditionele bruiloft of een moderne ceremonie, de Amelie model 10125U past perfect bij elke stijl.

Waarom Kiezen voor Amelie Trouwjurk Model 10125U?

Romantisch en elegant design: De combinatie van kanten bloemenapplicaties en een strapless korset zorgt voor een tijdloze, romantische uitstraling.
Licht en comfortabel: De tule rok en fijne stoffen zorgen ervoor dat de jurk comfortabel is om de hele dag te dragen.
Unieke bohemian touch: De off-shoulder mouwen en de delicate kantdetails geven de jurk een moderne, bohemian flair.
Perfecte pasvorm: Het hartvormige korset en de uitlopende rok accentueren je figuur op een elegante manier.

Maak Jouw Bruiloft Droom Waar

Ben jij klaar om te schitteren in een trouwjurk die je vrouwelijke vormen complimenteert en jou het middelpunt van jouw trouwdag maakt? Kies voor de Amelie trouwjurk model 10125U en maak van jouw bruiloft een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op voor een pasafspraak en ontdek hoe deze betoverende jurk jou de prinsessenlook geeft waar je van droomt.

Stap in het huwelijksbootje in stijl en elegantie met de prachtige trouwjurken van Amelie!

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.