Trouwjurk 11374 Vivienne Adore by Justin Alexander | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Adore by Justin Alexander
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 11374 Vivienne Adore by Justin Alexander

Trouwjurk 11374 Vivienne Adore by Justin Alexander

Adore by Justin Alexander - Model 11374 Vivienne: De Stralende Trouwjurk voor de Gedurfde Bruid

Straal op je trouwdag in de prachtige Vivienne trouwjurk van Adore by Justin Alexander (model 11374). Deze glamoureuze jurk is perfect voor de bruid die op zoek is naar een betoverende en gedurfde look. Met zijn sprankelende pailletten, hoge split en elegante sleep is Vivienne de ultieme combinatie van verfijning en allure.

Kenmerken van de Vivienne Trouwjurk:

Verleidelijke Hoge Split: De hoge split voegt een vleugje sensualiteit toe aan deze jurk, waardoor het een gedurfde keuze is voor bruiden die hun persoonlijkheid willen laten zien.
Sprankelende Pailletten: De jurk is volledig versierd met fonkelende pailletten die elke beweging doen schitteren, ideaal voor een bruid die alle ogen op haar wil hebben.
Vrouwelijke A-lijn Silhouet: Het vloeiende A-lijn silhouet flatteert elk figuur en zorgt voor een elegante en tijdloze uitstraling.
Trendy Een-Schouder Ontwerp: Met zijn moderne een-schouder ontwerp combineert Vivienne traditionele bruidsmode met een eigentijdse twist.

De Vivienne jurk is gemaakt voor bruiden die durven op te vallen en op zoek zijn naar een jurk die hun unieke stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Of je nu kiest voor een grootse ceremonie of een intieme bruiloft, deze jurk zal je zeker laten schitteren.

Waarom Kiezen voor Adore by Justin Alexander? Adore by Justin Alexander staat bekend om het creëren van trendy en verfijnde bruidsmode. Elk ontwerp, zoals de Vivienne trouwjurk, is met zorg en precisie gemaakt, zodat elke bruid zich speciaal en zelfverzekerd voelt op haar grote dag.

Bestel de Vivienne Trouwjurk Vandaag! Wil je stralen op je trouwdag in een prachtige, moderne jurk? Kies dan voor de Vivienne trouwjurk van Adore by Justin Alexander (model 11374). Bezoek onze boetiek voor een pasafspraak of bekijk de collectie online.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.