Trouwjurk 11369 Marguerite Adore by Justin Alexander | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Adore by Justin Alexander
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 11369 Marguerite Adore by Justin Alexander

Trouwjurk 11369 Marguerite Adore by Justin Alexander

Adore by Justin Alexander - Model 11369 Marguerite: Tijdloze Elegant met een Moderne Twist

Ervaar pure elegantie op je trouwdag met de Marguerite trouwjurk van Adore by Justin Alexander (model 11369). Deze jurk is de perfecte keuze voor bruiden die op zoek zijn naar een klassieke look met een moderne twist. De verfijnde details, zoals de strapless halslijn en de gedurfde split, maken van Marguerite een iconische en veelzijdige trouwjurk.

Kenmerken van de Marguerite Trouwjurk:

Verfijnde Strapless Halslijn: De strapless halslijn met subtiele ruches zorgt voor een romantische en verfijnde uitstraling, ideaal voor bruiden die een klassieke en tijdloze look willen.
Geraffineerde Hoge Split: De hoge split in de rok voegt een moderne en sensuele touch toe aan deze elegante jurk, waardoor je look zowel verfijnd als gedurfd is.
Vloeiend en Luxe Design: Het vloeiende silhouet met zachte lijnen en een luxe sleep zorgt voor een dromerige look die perfect is voor elke bruid, ongeacht het thema van de bruiloft.
Romantische Lange Sleep: De lange sleep geeft een dramatisch effect en zorgt ervoor dat je een onvergetelijke entree maakt tijdens de ceremonie.

Marguerite combineert tijdloze elegantie met hedendaagse mode, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel traditionele als moderne bruiloften. Deze trouwjurk is perfect voor de bruid die een romantische maar toch minimalistische stijl wil omarmen.

Waarom Kiezen voor Adore by Justin Alexander? Adore by Justin Alexander staat bekend om hun unieke ontwerpen die moderniteit combineren met tijdloze elegantie. De Marguerite trouwjurk is ontworpen met oog voor detail, gemaakt van hoogwaardige materialen en perfect voor de bruid die wil schitteren op haar speciale dag.

Maak een Pasafspraak voor de Marguerite Trouwjurk Ben jij klaar om de perfecte trouwjurk te vinden? De Marguerite trouwjurk van Adore by Justin Alexander (model 11369) is de ideale keuze. Plan een pasafspraak in onze boetiek of bekijk de volledige collectie online.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.