Trouwjurk E-5403T Elizabeth Passion | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Elizabeth Passion
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk E-5403T Elizabeth Passion

Trouwjurk E-5403T Elizabeth Passion

Elizabeth Passion Trouwjurk E-5403T - Romantiek en Verfijning

De Elizabeth Passion E-5403T trouwjurk biedt de perfecte combinatie van romantische details en een moderne, gedurfde uitstraling. Deze prachtige jurk is ontworpen voor bruiden die op zoek zijn naar elegantie met een eigentijdse twist, en zal je gegarandeerd laten stralen op je grote dag.

Ontwerp en Details
De E-5403T trouwjurk is voorzien van een opvallend diep decolleté en een prachtig met kant versierd lijfje, dat zorgt voor een verfijnde en sensuele uitstraling. De doorschijnende details en de delicate kanten applicaties geven de jurk een zachte, romantische touch. De vloeiende rok van tule valt elegant naar beneden en is voorzien van een hoge split, die een gedurfde en moderne look toevoegt aan het geheel.

De afneembare overrok maakt deze jurk bijzonder veelzijdig. Met de overrok creëer je een indrukwekkende entree tijdens de ceremonie, terwijl je zonder overrok een slank silhouet toont, perfect voor de receptie of het feest. Deze unieke eigenschap geeft je de mogelijkheid om twee looks te combineren in één prachtige jurk.

Hoogwaardige Stoffen en Vakmanschap
Elizabeth Passion staat bekend om haar vakmanschap en oog voor detail. De E-5403T is gemaakt van luxueuze stoffen die zorgen voor een elegante uitstraling en ultiem draagcomfort. De tule rok en kanten details vormen een perfecte harmonie tussen romantiek en moderne stijl.

Waarom kiezen voor Elizabeth Passion E-5403T?

Twee-in-één ontwerp: De afneembare overrok biedt de mogelijkheid om te wisselen tussen een klassieke en moderne look.
Romantische details: Verfijnd kant en een diep decolleté voor een sensuele uitstraling.
Comfort en luxe: Hoogwaardige stoffen en vakmanschap voor een comfortabele en stijlvolle trouwdag.

Met de Elizabeth Passion E-5403T trouwjurk ervaar je de perfecte balans tussen romantiek en moderniteit. Deze veelzijdige jurk is ideaal voor de bruid die van plan is om indruk te maken met een onvergetelijke look. Bezoek onze bruidswinkel om deze droomjurk zelf te ervaren.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.