Trouwjurk Somnus Ladybird | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Somnus Ladybird

Trouwjurk Somnus Ladybird

Ladybird Somnus Grote Maten Trouwjurk: Elegantie en Comfort Gecombineerd

De Ladybird Somnus is dé perfecte trouwjurk voor bruiden met een voller figuur. Deze prachtige jurk combineert klassieke elegantie met moderne details, waardoor je je op je trouwdag zelfverzekerd en stralend zult voelen. Met oog voor de behoeften van bruiden met curves, biedt deze jurk een flatterende pasvorm en een tijdloos design.

Kenmerken van de Ladybird Somnus trouwjurk:

V-Hals met Kanten Details: De diepe V-halslijn, afgewerkt met delicaat kant, zorgt voor een romantische uitstraling en biedt tegelijkertijd voldoende ondersteuning.
A-lijn Silhouet: Het A-lijn silhouet flatteert elke lichaamsvorm en biedt een subtiele balans tussen traditioneel en modern. Het accentueert je taille en laat de rok mooi uitwaaieren, waardoor je een prachtig silhouet creëert.
Lange Mouwen: De kanten lange mouwen geven de jurk een elegante touch en zorgen voor extra comfort en bedekking, perfect voor bruiden die een meer bescheiden stijl verkiezen.
Zacht Tule: De rok is gemaakt van meerdere lagen zacht tule, waardoor een luchtige en dromerige uitstraling ontstaat. Het tule beweegt prachtig met elke stap die je zet, waardoor je je als een echte prinses voelt.

Deze grote maten trouwjurk is niet alleen een visueel meesterwerk, maar biedt ook het comfort dat je nodig hebt om je de hele dag op je best te voelen. Ladybird staat bekend om zijn hoogwaardige stoffen en vakmanschap, en dit model is geen uitzondering. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie of een groots huwelijksfeest, de Ladybird Somnus trouwjurk is ontworpen om jouw speciale dag onvergetelijk te maken.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.