Trouwjurk Claudina Ladybird | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Claudina Ladybird

Trouwjurk Claudina Ladybird

Ontdek de Ladybird Claudina Grote Maten Trouwjurk

Bij Ladybird begrijpen we dat elke bruid uniek is, en dat geldt ook voor haar droomjurk. Ons prachtige model Claudina, speciaal ontworpen voor de curvy bruid, combineert elegantie en comfort op een sublieme manier. Deze trouwjurk in grote maten is de perfecte keuze voor bruiden die op zoek zijn naar een romantische en verfijnde uitstraling op hun grote dag.

Kenmerken van de Ladybird Claudina Trouwjurk

Luxe Kant en Tulle: De Claudina trouwjurk is vervaardigd van hoogwaardig kant en zachte tulle, wat zorgt voor een tijdloze en sierlijke uitstraling. De delicaat aangebrachte kanten details geven de jurk een verfijnde en vrouwelijke touch.

Flatterende Pasvorm: Speciaal ontworpen om de natuurlijke rondingen van het lichaam te omarmen en te accentueren, biedt deze jurk een flatterende pasvorm die comfort en stijl combineert. De A-lijn rok valt elegant over de heupen, terwijl het getailleerde bovenlijfje zorgt voor een mooi silhouet.

Diepe V-hals en Illusie Rug: De diepe V-halslijn en de illusie rug met kanten applicaties voegen een vleugje allure toe aan de jurk, perfect voor bruiden die houden van een klassieke maar moderne look.

Maatopties: De Ladybird Claudina trouwjurk is beschikbaar in een breed scala aan maten, zodat elke bruid haar perfecte pasvorm kan vinden. Onze maatopties zijn ontworpen met aandacht voor detail en bieden voldoende ondersteuning voor een comfortabele pasvorm gedurende de hele dag.

Waarom Kiezen voor Ladybird?

Ladybird staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en oog voor detail. Elke trouwjurk wordt met de grootste zorg ontworpen om ervoor te zorgen dat elke bruid zich speciaal en zelfverzekerd voelt. Of je nu op zoek bent naar een klassieke, moderne of bohemien stijl, Ladybird heeft de perfecte jurk voor jou.

Plan Een Pasafspraak

Wil je deze prachtige Ladybird Claudina trouwjurk in grote maten zelf ervaren? Maak vandaag nog een afspraak voor een pasbeurt en ontdek waarom zoveel bruiden voor Ladybird kiezen. Laat je inspireren door onze collectie en vind de jurk van je dromen!

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.