Trouwjurk 20022 Sweetheart | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Sweetheart
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 20022 Sweetheart

Trouwjurk 20022 Sweetheart

Trouwjurk 20022 Sweetheart

Omarm de klassieke elegantie en verfijnde stijl van de Sweetheart 20022 bruidsjurk. Deze prachtige jurk is ideaal voor de bruid die op zoek is naar een tijdloze en romantische uitstraling op haar grote dag. Met een off-shoulder halslijn en een subtiel geknoopte boog, biedt deze jurk een gracieuze en verfijnde look.

Het lijfje is strak en eenvoudig, wat de schoonheid van de off-shoulder halslijn benadrukt. De volumineuze, vloeiende rok valt prachtig naar beneden en creëert een silhouet dat zowel elegant als flatterend is. De hoogwaardige stoffen zorgen voor een perfecte pasvorm en ultiem comfort gedurende de hele dag. Deze jurk is perfect voor een traditionele ceremonie of een moderne bruiloft.

Maak uw trouwdag onvergetelijk met de Sweetheart 20022 bruidsjurk. Bezoek onze website voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een pasbeurt.

Kenmerken:

Merk: Sweetheart
Model: 20022
Stijl: Klassieke bruidsjurk met off-shoulder halslijn en geknoopte boog
Kleur: Klassiek wit
Details: Strak lijfje, volumineuze vloeiende rok
Materiaal: Hoogwaardige stoffen voor optimaal comfort

Waarom kiezen voor de Sweetheart 20022?

Klassieke Elegant: De combinatie van een off-shoulder halslijn en een strak lijfje geeft deze jurk een klassieke en elegante uitstraling.
Comfort en Stijl: De hoogwaardige stoffen zorgen voor een comfortabele pasvorm die de hele dag meegaat.
Tijdloze Details: De eenvoudige maar verfijnde details en de volumineuze rok voegen een tijdloos en betoverend effect toe aan uw bruidslook.

Bezoek onze website om de volledige collectie te bekijken en uw droomjurk te vinden. Laat uw trouwdag stralen met de Sweetheart 20022 bruidsjurk.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.