Trouwjurk Doan Modeca | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Modeca
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Doan Modeca

Trouwjurk Doan Modeca

Trouwjurk Doan Modeca

De Modeca Doan trouwjurk is een perfecte keuze voor de bruid die een unieke en gedurfde uitstraling wil op haar huwelijksdag. Deze adembenemende jurk combineert klassieke elementen met moderne details voor een onvergetelijke look.

De jurk heeft een hartvormige halslijn die romantisch en flatterend is, en de afneembare pofmouwen voegen een vleugje dramatiek toe. De mouwen geven de mogelijkheid om twee verschillende looks te creëren: een meer traditionele uitstraling met de mouwen aan, en een moderne, minimalistische look zonder de mouwen.

De nauwsluitende top van de jurk vloeit elegant over in een getailleerde rok met een hoge split aan de voorkant. Deze split voegt een sexy en speels element toe, terwijl de lange sleep een gevoel van grandeur en elegantie brengt. De stof van de jurk is zacht en soepel, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een vloeiende beweging bij elke stap.

De Modeca Doan trouwjurk is ideaal voor de bruid die een statement wil maken en haar persoonlijke stijl wil laten zien. Of je nu trouwt in een romantisch kasteel of een modern stadslandschap, deze jurk zorgt ervoor dat je er onvergetelijk uitziet en je de hele dag zelfverzekerd en stralend voelt.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.